Transparent
Inloggen
Sluiten

Nikiforov, Vogel, Denen komen tot winst; Ramzi, kezman en Kralj niet

5 september 2001 20:46

Verslaggever: RvW

Yuri Nikiforov heeft met het Russisch nationale elftal de WK kwalificatie wedstrijd tegen en op de Faroer Eilanden met 0-3 gewonnen. De centrale verdediger van PSV stond in de basis bij de Russen. Beschastnykh (2x) en Shirko waren de doelpuntenmakers.

Ook Dennis Rommedahl (met nummer 10) en Jan Heintze (aanvoerder) wisten met hun nationale elftal tot winst te komen, zij wonnen met Denemarken met 2-0 van Bulgarije dankzij 2 doelpunten van Feyenoord Jon-Dahl Tomasson, daarmee hebben de Denen zich bijna verzekerd van het komende WK.

Johann Vogel stond in de basis bij Zwitserland dat tegen Luxemburg uitkwam. In het Groothertogdom werd het 0-3 voor de ploeg van Vogel door doelpunten van Frey en 2x Turkyilmaz.

Adil Ramzi stond niet in de basis bij Marokko in de vriendschappelijke interland tegen Italie. Marokko verloor met 1-0. In de laatste minuut miste invaller Ramzi de kans om de ploegen verrassend op gelijke hoogte te brengen.

Ivica Kralj en Matjea Kezman moesten een teleurstelling verwerken. In de strijd om WK kwalificatie kwamen de Joegoslaven niet verder dan een 1-1 tegen Slovenie.

Meer op




Tags

ramzi vogel kezman kralj nikiforov kwalificatie marokko beschastnykh bulgarije dahl denemarken eilanden faroer feyenoord frey groothertogdom heintze ivica joegoslaven johann jon luxemburg matjea rommedahl russen shirko slovenie tomasson turkyilmaz uitkwam yuri zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte