Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands kan pas na competitie in actie komen

23 april 2011 08:57 - Telegraaf.nl

Marcel Brands kan pas na de beslissing in de competitie in actie komen om de selectie voor volgend seizoen op orde te maken. Een en ander is volledig afhankelijk van de plaats op de ranglijst van PSV.

Indien de ploeg derde wordt, is er financieel totaal niets mogelijk. Indien de ploeg zich plaatst voor de voorronde van de Champions League blijft er onzekerheid. "Daar kunnen we natuurlijk niet op wachten, dus in dat geval zullen we andere stappen moeten ondernemen", stelt Brands cryptisch in De Telegraaf. Bij een titel en daarmee plaatsing voor de Champions League wordt het leven voor Brands makkelijker. "Worden we kampioen, is het duidelijk. Nog los van het financiële plaatje ben je dan aantrekkelijker voor spelers." Tot die tijd probeert Brands voor alle scenario's zijn opties open te houden.

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

brands telegraaf aantrekkelijker cryptisch ondernemen onzekerheid plaatst titel voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis