Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 2-1 van Vitesse

1 mei 2011 16:18

PSV heeft de laatste thuiswedstrijd winnend afgesloten. In het Philips Stadion werd het 2-1 tegen Vitesse. PSV was veel sterker, maar kon dat niet in de score tot uitdrukking brengen.

PSV begon fel en kreeg al direct enkele mogelijkheden. Het duurde desondanks tot de 37ste minuut voordat PSV op voorsprong kwam. Het was niemand minder dan Marcus Berg die uit de draai de bal in de verre hoek schoof.

Na rust kwam de ploeg op 2-0 tien Marcelo een voorzet van Dzsudzsak keihard in de verre hoek kopte. Tien minuten voor tijd leek het nog spannend te worden toen Lopez voor Vitesse de 2-1 maakte. De zege kwam voor PSV echter niet meer in gevaar.




Tags

vitesse berg dzsudzsak lopez marcelo marcus schoof uitdrukking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman