PSV klimt weer na overwinning op Fortuna Sittard

8 september 2001 21:34

PSV heeft zich via een 3-0 thuisoverwinning enigszins gerevancheerd voor de slechte seizoensstart. Nadat in de eerste helft vele kansen onbenut werden gelaten, was het Jan Vennegoor of Hesselink die PSV in de tweede helft via 2 doelpunten op een 2-0 voorsprong zette. Invaller De Jong maakte de 3-0 in de slotfase compleet. PSV klimt daardoor naar een vijfde plaats op de ranglijst met 2 punten achterstand op Feyenoord en gelijk aan Ajax, hoewel de laatste nog een wedstrijd te goed heeft en dus 3 punten uit kan lopen.

Zie voor uitgebreide informatie het wedstrijdverslag, ook bereikbaar aan de rechterkant van de voorpagina.