Transparent
Inloggen
Sluiten

Finale Fanquiz en ‘De Koef’ in Forza PSV

Wie wordt de ultieme PSV-kenner? Kees Flipsen uit Roosendaal of Frank van der Putten uit Mierlo. Deze week in Forza PSV de finale, waarin Kees en Frank strijden om de titel en een VIP-behandeling rondom een toekomstige Europese wedstrijd van PSV.

‘De Koef’ verlaat PSV aan het eind van het seizoen. De spits had een lastig seizoen bij PSV en zat veel op de bank. In Forza PSV een afscheidsinterview waarin hij terugkijkt op zijn hoogte- en dieptepunten bij PSV.

PSV supporters. Je vindt ze allang niet meer alleen in Eindhoven en omstreken. Ook buiten de regio neemt het aantal supporters van PSV toe. Reden voor de PSV Supportersvereniging om speciale Chapters op te richten. Groepen supporters van buiten de regio kunnen zich daarin verenigen en zo invulling geven aan hun PSV-gevoel. In Forza PSV zie je een reportage over leden van de Chapter Randstad en legt manager Etienne van Herp uit wat de Supportersvereniging wil met de Chapters.

Je kunt nog altijd stemmen op de PSV Modellen. Tot 15 mei blijven de dames in de race om een plek op een voetbalkalender. Stemmen kan op www.omroepbrabant.nl/psvmodel.

Dat en nog veel meer deze week in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza koef chapters fanquiz supportersvereniging afscheidsinterview chapter dames dieptepunten etienne flipsen herp kenner mierlo modellen omroepbrabant omstreken psvmodel putten randstad reportage roosendaal terugkijkt titel verenigen vip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte