Transparent
Inloggen
Sluiten

Nilis heeft beslissing genomen

25 februari 2000 22:26

Verslaggever: RvW

Luc Nilis liet na afloop van de wedstrijd weten dat hij voor zichzelf de beslissing al heeft genomen waar hij het volgende seizoen zal spelen. Uiterlijk op donderdag 2 maart zal hij dat definitief bekendmaken.

Dinsdag zal hij al aan Aston Villa laten weten of hij ingaat op hun aanbod om voor 2 jaar naar de Engelse club te vertrekken. Als dat zo is zal hij vrijdag naar Birmingham reizen voor de medische keuring het tekenen van het contract. Financieel is hij er al wel uit met Aston Villa.

Nilis viel vanavond uit tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. na een duel aan de zijlijn viel hij behoorlijk hard buiten het veld half tegen de bak van PSV. Hij liet weten nog wel behoorlijke last van zijn schouder en heup te hebben, maar dat hij geluk had gehad dat hij er ogenschijnlijk geen zware blessure aan over gehouden heeft.

Meer op




Tags

nilis villa bekendmaken birmingham heup ingaat keuring roda schouder zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage