Transparent
Inloggen
Sluiten

Kritische supportersverenigingen in Forza PSV

Het seizoen voor PSV zit er bijna op. Nog één wedstrijd tegen FC Groningen en dan mogen de spelers na een zwaar seizoen gaan genieten van een vakantie. Daarom kijkt Forza PSV in de voorlaatste uitzending terug op het seizoen met de ‘PSV-watchers’ van het Eindhovens Dagblad, AD, Voetbal International en Telegraaf. Waarom verloor PSV dit seizoen de strijd om het kampioenschap? Welke invloed heeft het vertrek van Afellay gehad? Welke spelers hebben dit seizoen goed gepresteerd en hoe ziet na komend weekend de Top 3 eruit? Op die vragen krijg je antwoord van de specialisten.

Voordat het seizoen eindigt moet PSV nog afrekenen met FC Groningen. Een wedstrijd waarin nog veel op het spel staat. PSV moet winnen om als tweede te eindigen in de competitie om zo de voorrondes van de Champions League zeker te stellen. De ploeg kan dus wel wat steun gebruiken in de Euroborg. Het is daarom wrang dat er slechts een kleine groep supporters meereist naar Groningen. In Forza PSV geven de supportersverenigingen van PSV een verklaring voor het gebrek aan animo onder de supporters.

Daarnaast blikt Forza PSV deze week natuurlijk ook uitgebreid vooruit op de wedstrijd tegen Groningen met trainer Fred Rutten, zie je een verslag van de Phoxy Fanclubdag en mag je stemmen op het mooiste doelpunt van het afgelopen jaar. Dat en meer in Forza PSV iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza groningen supportersverenigingen afellay animo euroborg fanclubdag meereist phoxy rutten telegraaf uitzending verslag watchers wrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage