Transparent
Inloggen
Sluiten

Huistra: het wordt een geweldige climax van het seizoen tegen PSV

15 mei 2011 07:39

Trainer Pieter Huistra heeft op de laatste speeldag een vrijwel fitte selectie voor het duel met PSV. Koen van de Laak en Nicklas Pedersen ontbreken en Gonzalo Garcia is nog niet wedstrijdfit. "Voor Tim Matavz is mogelijk een zelfde soort rol als tegen ADO Den Haag weggelegd," aldus Huistra.

"Wij moeten winnen en daar komt in een duel met PSV heel wat bij kijken. Het geeft wel een apart gevoel dat er twee weken tussen de voorlaatste en laatste wedstrijd zitten. We hebben de spelers afgelopen weekend drie dagen vrijaf kunnen geven en dus is iedereen fris, fit en vers. PSV is een mooie, moeilijke en gevaarlijke tegenstander. In de eerste competitiehelft hadden we het tegen hen het moeilijkst, maar speelden we wel 1-1. We zitten inmiddels wel weer in een hele andere situatie. Het stadion is voor de dertiende keer op rij en de vijftiende keer in totaal helemaal uitverkocht. Iedereen heeft het over deze wedstrijd en het wordt een geweldige climax."




Tags

huistra climax ado competitiehelft garcia gevaarlijke gonzalo koen laak matavz moeilijkst nicklas pedersen speeldag tim vrijaf weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte