Transparent
Inloggen
Sluiten

Persconferentie PSV: Heintze voor Ramzi?

10 september 2001 20:13

Verslaggever: RvW

PSV trainde vanavond in het stadion van Nantes. De Eindhovenaren kregen de gelegenheid om te wennen aan de omstandigheden, het avondlicht en het grasveld in het stadion van Nantes. Voorafgaand was er een persconferentie van Eric Gerets. De Belgische coach liet weten vol vertrouwen te zijn, maar toch nog wel enige problemen te kennen in de aanloop van het duel.

Hij wilde zijn elftal nog niet bekendmaken. Duidelijk is in ieder geval wel dat John de Jong de geschorste aanvoerder Van Bommel zal vervangen. Volgens de berichten die nu uit nantes komen zou Ramzi plaats moeten maken voor Heintze. Bouma zou dan opschuiven naar het middenveld en dat daardoor defensief versterken nu de aanvallende De Jong erbij is gekomen.

Aanvallend zou het duo Kezman en Bruggink de honneurs moeten waarnemen. kezman lijkt een logischer optie aangezien de Fransen het spel moeten gaan maken en de snelheid en actie van Kezman dan beter in stelling zouden kunnen worden gebracht. Vennegoor lijkt nu meer de optie als er strijd in de 16 meter geleverd dient te worden.

Meer op


Tags

heintze kezman nantes ramzi jong avondlicht bekendmaken bommel bouma bruggink gerets grasveld honneurs opschuiven stelling vennegoor waarnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal