Transparent
Inloggen
Sluiten

Persconferentie PSV: Heintze voor Ramzi?

10 september 2001 20:13

Verslaggever: RvW

PSV trainde vanavond in het stadion van Nantes. De Eindhovenaren kregen de gelegenheid om te wennen aan de omstandigheden, het avondlicht en het grasveld in het stadion van Nantes. Voorafgaand was er een persconferentie van Eric Gerets. De Belgische coach liet weten vol vertrouwen te zijn, maar toch nog wel enige problemen te kennen in de aanloop van het duel.

Hij wilde zijn elftal nog niet bekendmaken. Duidelijk is in ieder geval wel dat John de Jong de geschorste aanvoerder Van Bommel zal vervangen. Volgens de berichten die nu uit nantes komen zou Ramzi plaats moeten maken voor Heintze. Bouma zou dan opschuiven naar het middenveld en dat daardoor defensief versterken nu de aanvallende De Jong erbij is gekomen.

Aanvallend zou het duo Kezman en Bruggink de honneurs moeten waarnemen. kezman lijkt een logischer optie aangezien de Fransen het spel moeten gaan maken en de snelheid en actie van Kezman dan beter in stelling zouden kunnen worden gebracht. Vennegoor lijkt nu meer de optie als er strijd in de 16 meter geleverd dient te worden.

Meer op




Tags

heintze kezman nantes ramzi jong avondlicht bekendmaken bommel bouma bruggink gerets grasveld honneurs opschuiven stelling vennegoor waarnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage