Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitverkocht stadion voor Nantes - PSV ondanks onrust onder fans

10 september 2001 20:21

Verslaggever: RvW

Nantes verwacht dat het morgen de laatste kaarten zal verkopen en daardoor op de steun van een volledig uitverkocht stadion kan rekenen tegen SV. Dat betekent dat er 38.285 supporters de club zullen ondersteunen. Afgelopen weekend was die steun overigens minder positief. na de wedstrijd richtte een groot deel van de aanhang zich tegen de voorzitter, die tegen eerdere uitspraken in toch nog op het laatste moment spelers verkocht en daarmee zijn elftal in de ogen van de supporters behoorlijk verzwakte.

Toch verwachtten de Fransen dat de positieve steun van de supporters het elftal er dinsdagavond tegen PSV doorheen kan slepen. Om de rust terug te laten keren heeft de Franse voorzitter, tegen wie de onrust zich keerde, een uitgebreid interview gegeven over de kwestie, waarbij hij liet weten dat hij de Franse spelmaker absoluut niet kon behouden voor de club omdat Carriere zelf absoluut weg wilde om zijn heil te zoeken bij Olympique Lyon.

Meer op




Tags

nantes aanhang heil kwestie lyon richtte verzwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis