Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV treft CSKA, Anderlecht en Otelul in Rusland'

21 mei 2011 09:49

Fred Rutten bevestigde op PSV.tv de trip naar Rusland. Het betreft een toernooi van CSKA Moskou. Het toernooi zou tussen 9 en 15 juli plaats moeten vinden, exacte data zijn nog niet bekend. Naast PSV en gastheer CSKA zijn Anderlecht en de kersverse Roemeense kampioen Otelul uitgenodigd.

Het gaat dus niet om de Russian Railways Cup, een toernooi van Lokomotiv Moskou waarvan PSV in 2007 de eerste editie won door AC Milan en Real Madrid te verslaan.

Daar waar Rutten de trip dus al bevestigde, willen de gastheren van CSKA Moskou dat nog niet doen. Volgens een woordvoerder willen ze inderdaad een international toernooi organiseren, maar zijn ze nog in gesprek over de data en deelnemende clubs.




Tags

cska anderlecht otelul rusland rutten editie gastheer gastheren kersverse lokomotiv madrid milan railways russian

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage