Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Australier Dilevski naar PSV nog niet geheel rond

10 september 2001 20:42

Verslaggever: RvW

De Transfer van de 17-jarige linksback Spase Dilevski naar PSV is nog niet officieel rond, zo meldt de Australische voetbalbond. Op vragen van PSV Netwerk bevestigd een woorvoerder van de voetbalbond op de hoogte te zijn van het feit dat Dilevski naar alle waarschijnlijkheid naar PSV zal vertrekken. 'Maar de speler staat nog steeds onder contract bij Victorian Institute of Sport. De Australische bond heeft nog geen transferpapieren ontvangen waardoor er nog geen sprake kan zijn van een transfer. De melding op de officiele spelerslijst van de FIFA is dan ook voorbarig'.

Duidelijk is wel dat een definitieve overgang nog slechts een kwestie van tijd lijkt.

De 17-jarige linksback speelde eerder als laatste man, maar brak de laatste weken in het Australische elftal U17 pas echt door als linksback. In enkele weken maakte hij een dermate indruk dat hij zich een basisplaats lijkt te hebben veroverd en komende donderdag zal starten in de eerste wedstrijd tegen .... het Brazilie van Leandro.

Meer op




Tags

dilevski australische australier fifa institute kwestie leandro spase spelerslijst transferpapieren victorian voorbarig waarschijnlijkheid woorvoerder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis