Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van Bommel moet Leeds Nr.1 van Europa maken'

10 september 2001 23:20

Verslaggever: RvW

Leeds United heeft grootse plannen. Deze week maakte de club al bekend een nieuw stadion te laten bouwen. Het kreeg daarbij steun van een grote meerderheid van de supporters om het huidige stadion te verlaten. Dit is onderdeel van een plan om Leeds United binnen een aantal jaren naar de absolute Europese top te brengen. Volgens dat plan zou de Leeds manager na alle transfers van afgelopen jaren nog eens meer dan 100 miljoen gulden krijgen om de selectie met 2 of 3 spelers te versterken. Verschillende namen circuleren, maar in elk overzicht staat Mark van Bommel eigenlijk op een. Dat zou de man moeten zijn die het team laat doorbreken naar de top.

Of Van Bommel het zelf al weet dat er plannen met hem zijn, is nog maar de vraag :) In Leeds zijn ze echter wel zo reeel dat het bijna onmogelijk zal worden Van Bommel gedurende dit seizoen los te weken uit Eindhoven. Van Raaij zou dat immers nooit en te nimmer toestaan. In ieder geval zullen de geruchten Van Bommels prestaties voor komende woensdag niet kunnen beinvloeden. De aanvoerder van PSV moet noodgedwongen langs de kant blijven wegens een schorsing opgelopen in het duel tegen Kaiserslautern.

Meer op




Tags

leeds bommel beinvloeden bommels circuleren grootse gulden kaiserslautern noodgedwongen raaij toestaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis