Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kansen in wedstrijd 50%-50%'

10 september 2001 23:55

Verslaggever: RvW

Voorafgaand aan de wedstrijden worden de kansen op winst door beide partijen als vrijwel gelijkwaardig gezien. De moeilijke start van de competitie van PSV en de ronduit slechte start van Nantes worden door beide coaches terzijde geschoven als niet relevant. 'In de Champions League beginnen we beiden weer op nul en dit zijn dermate speciale wedstrijden dat we er zomaar weer ineens kunnen staan' aldus de coach van Nantes. Het thuisvoordeel brengt de kansen volgens de coach in ieder geval op fifty-fifty. 'Het behoorlijke voetbal van de laatste weken moeten we alleen nog om weten te zetten in resultaat'.

Eric Gerets wil zijn ploeg vooraf niet al teveel de favorietenrol op spelden. Volgens Gerets, die de ploeg zelf aan het werk heeft gezien, is het een uitstekend voetballend team en als het echt gaat draaien, dan is de Franse kampioen een zeer lastig te bespelen tegenstander. Cruciaal is welke ploeg de andere zijn wil op kan leggen door op balbezit te spelen.

Ook de Britse bookmakers, bijna altijd een weerspiegeling van de algemene verwachting, kunnen maar moeilijk een favoriet aanwijzen. Voor Nantes dat thuisspeelt wordt iets minder uitbetaald, 2,25 maal de inleg, voor winst van PSV 2,75 maal de inleg.

Meer op




Tags

nantes gerets inleg aanwijzen bookmakers favorietenrol gelijkwaardig spelden terzijde thuisspeelt weerspiegeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje