Transparent
Inloggen
Sluiten

Live-uitzending Nantes-PSV kan doorgang vinden

11 september 2001 19:30 - NOS Teletekst

Verslaggever: JW

Er was de gehele middag onduidelijkheid over de Live uitzending die de NOS zou doen van de Champions League wedstrijd FC Nantes - PSV. De NOS was de laatste uren namelijk logischerwijs druk met de berichtgeving rond de ramp die deze middag in de Verenigde Staten heeft plaatsgevonden waar 3 vliegtuigen zich een weg in de Twin Towers van het World Trade Center en het Pentagon boorde.

De NOS heeft echter verklaard dat de uitzending van de wedstrijd van PSV niet zal komen te vervallen. De wedstrijd zal Live worden uitgezonden om 20.45 uur vlak na de samenvatting van het UEFA-Cup duel Roda JC-Fylkir, die wedstrijd zou de NOS ??k live op de buis brengen maar die uitzending kwam jammerlijk te vervallen.

Voor PSV fans dus geen zorgen, zij kunnen vanavond gewoon het begin van de Champions League campagne van de ploeg van Erik Gerets volgen.

Meer op NOS Teletekst




Tags

uitzending nos nantes boorde buis campagne fylkir gerets onduidelijkheid pentagon ramp roda samenvatting towers trade twin uefa uren vliegtuigen world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage