Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: PSV was een kopende club, dat moet gaan veranderen

11 juni 2011 13:04

In een interview in het Algemeen Dagblad laat Marcel Brands weten dat PSV de komende jaren de strategie nu serieus moet gaan veranderen. "PSV was altijd een kopende club, maar dat moet nu gaan veranderen. Wij hebben veel geïnvesteerd in de jeugdopleiding, daar moeten we de vruchten van plukken. We willen naar een selectie met achttien of negentien voetballers toe, aangevuld met vier of vijf talenten uit de jeugdopleiding."

"Je moet een jochie van twaalf jaar dat bij PSV komt, perspectief kunnen bieden. Hij moet zien dat het écht mogelijk is om het eerste te halen. Het gebeurt al, met Zakaria Labyad, Género Zeefuik en Stijn Wuytens. Nu gaan jongens als Memphis Depay en Marcel Ritzmaier heel hard. Het is belangrijk dat zij een opening zien naar het eerste elftal. Het is aan mij om te zorgen voor een positieve balans op de transferrekening."




Tags

brands kopende aangevuld depay genero jochie labyad opening plukken ritzmaier stijn transferrekening wuytens zeefuik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage