Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruim 16 duizend handtekeningen verzameld voor petitie

14 juni 2011 17:27

De Supportersvereniging PSV verwacht vanmiddag tijdens de commissievergadering Financiën en Bestuur van de gemeente Eindhoven ruim 16.000 ingezamelde handtekeningen van PSV fans te presenteren. Zowel online via haar website, als offline via spontane initiatieven van diverse (groepen) PSV fans is, over een periode van minder dan 2 weken, fanatiek het aantal handtekeningen verzameld.

“We kunnen spreken van een groot succes!”, aldus Rob van den Akker, voorzitter van de Supportersvereniging PSV. De handtekeningen zullen aangeboden aan de commissie van de Eindhovense gemeenteraad.

Voorafgaand aan de commissievergadering zal Rob van den Akker ook nog gebruik maken van zijn inspraakrecht en de commissie trachten te overtuigen van de toegevoegde waarde van PSV voor de stad Eindhoven.

De Supportersvereniging PSV is nog geen 2 weken geleden gestart met een petitie ter ondersteuning van de zakelijke overeenkomst tussen de gemeente Eindhoven en PSV.




Tags

handtekeningen petitie supportersvereniging akker commissievergadering gemeente bestuur fanatiek ingezamelde inspraakrecht offline spontane trachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage