Transparent
Inloggen
Sluiten

CDA en D66 laten experts oordeel geven over steunplan [update]

14 juni 2011 18:05 - Eindhovens Dagblad

Tijdens de vergadering van de commissieraad over het steunplan aan PSV werd duidelijk dat de raad nog behoorlijk verdeeld is. CDA en D66 hebben zelf de opdracht gegeven aan een 'wijze commissie' van drie experts om een oordeel te vellen over de voorgenomen transactie tussen Eindhoven en PSV. Er zal vooral worden gekeken naar de risico's en niet naar de taxatiewaarde voor de grond, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

PVDA heeft aangegeven meer maatschappelijke voorwaarden omtrent sociale projecten met PSV te willen afspreken en een deel van het bedrag van bedrag van de verkoop als verzekering terug te storten aan de gemeente.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

cda steunplan afspreken commissieraad gemeente pvda taxatiewaarde verzekering voorgenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte