Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt nieuw contract voor Tamata

22 juni 2011 19:36 - PSV.nl

Het contract van Abel Tamata (20) is opengebroken en verlengd, zo bevestigde PSV vanmiddag. De verdediger zette woensdagochtend in het Philips Stadion zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis. Dat gebeurde in bijzijn van technisch manager Marcel Brands, die Tamata een mooi voorbeeld noemde voor spelers uit de eigen jeugdopleiding die kunnen doorstoten naar de A-selectie.

"Een mooi moment vandaag, ik ben erg blij”, aldus Tamata voor PSV TV. "Blij dat ik deze stap kan maken. Het is snel gegaan afgelopen jaar, dus het is super dat ik hier nu sta. Heel speciaal vooral. Mijn doel is om beter te worden en om met PSV kampioen te worden. Ik wil graag zoveel mogelijk minuten maken en uitgroeien tot een volwaardige basisspeler. Ik wil me blijven ontwikkelen bij PSV en zal daar alles aan doen."

Meer op PSV.nl




Tags

tamata abel bijzijn brands doorstoten uitgroeien volwaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis