Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaars: ik voel me niet schuldig ten opzichte van PSV

22 juni 2011 20:04

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Stijn Schaars weten zich niet schuldig te voelen ten opzichte van PSV. "Als we ver in de onderhandelingen waren geweest, zou ik er misschien anders over gedacht hebben. PSV had een voorstel gedaan, we wisten wat ze wilden. Normaal gesproken ga je dan spoedig met elkaar om de tafel zitten. Misschien was het uiteindelijk ook wel goed gekomen. Maar die vervolgafspraak was nog niet gemaakt. Het bleef maar sudderen."

Toch was de middenvelder met zijn hart al in Eindhoven: "Ik zeg niet zomaar dat ik geïnteresseerd ben in een club, dat meende ik echt. Ik hou er ook niet van het vertrouwen van mensen te beschadigen. Ik hecht waarde aan principes. Maar doordat ikzelf nog niet in gesprek was gegaan, vind ik niet dat ik PSV pijn heb gedaan. Gezien het verleden bij AZ koester ik mijn goede verstandhouding met Marcel Brands. Wat mij betreft verandert daar verder niets aan."




Discussieer mee op de forums


Tags

beschadigen brands principes stijn sudderen verstandhouding vervolgafspraak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte