Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum koos vanwege ambitie voor PSV, donatie aan opleiding Feyenoord

4 juli 2011 07:32

In De Telegraaf laat Georginio Wijnaldum weten vanwege sportieve honger en ambitie om de top te halen voor PSV heeft gekozen. Robin van Persie adviseerde hem bij het Nederlands elftal nog niet naar het buitenland te gaan, zoals hij zelf wel op vroege leeftijd deed. "Zoals hij zich heeft ontwikkeld, zoals hij leeft voor zijn vak, dat wil ik ook", zegt de nieuwe nummer tien van PSV. Dat Mario Been hem lange tijd op de flank liet spelen was mede een reden om te besluiten bij Feyenoord te vertrekken.

Voor de overgang naar PSV zou hij aanbiedingen uit tal van landen hebben laten schieten, waaronder een mega-aanbod vanuit Rusland.

Als dank voor zijn opleiding bij Feyenoord deed hij de jeugdopleiding een forse donatie. Daarna zal hij een bedrag inleggen bij de Vrienden van Feyenoord, zo liet zijn zaakwaarnemer weten.

Artikelen:
Uniek gebaar richting Feyenoord
"Bloedend hart" bij Wijnaldum
Wijnaldum: Sympathie voor Been
Wijnaldum kreeg mega-aanbod




Tags

feyenoord wijnaldum donatie mega bloedend flank honger inleggen persie rusland sympathie tal telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage