Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod PSV op Zanka afgewezen'

7 juli 2011 08:02

Een PSV fan in Denemarken wees PSV Netwerk vanmorgen op het bericht van Sporten.dk dat PSV een poging heeft gedaan om Mathias Jattah-Njie "Zanka" Jørgensen over te nemen van FC Kopenhagen. De Deense club heeft volgens de berichtgeving een bod van drie miljoen euro afgewezen voor de 21-jarige centrale verdediger. Daar bovenop bood PSV nog een extra bonus van een half miljoen in het geval Zanka een bepaald aantal duels in de basis van PSV zou staan komend seizoen. Zanka is over een jaar transfervrij.

[Update] Tegenover het Eindhovens Dagblad laat Marcel Brands weten dat PSV pas een verdediger kan aantrekken, wanneer een ander verdediger verkocht is.
In een reactie bevestigde de zaakwaarnemer interesse voor zijn speler, maar wilde hij de naam van de club niet noemen uit respect voor de club. 'Mathias wil er graag naar toe, maar ik denk niet dat het nog door zal gaan,' aldus de zaakwaarnemer over het afgewezen bod.




Tags

zanka bonus brands denemarken jattah kopenhagen njie poging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte