Transparent
Inloggen
Sluiten

koekenbakker wint Soccer Netwerk VoVo 2010/2011

10 juli 2011 09:37 - VoVo

Verslaggever: A

De clubs zijn alweer druk met de voorbereiding, maar wij zijn onze bezoekers nog één uitslag van het vorige seizoen schuldig, namelijk die van de Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo). Van de 2.121 deelnemers was PSV'er koekenbakker de beste. Hij bleef met 378 punten de concurrentie ruim voor. Op de tweede plek van de fans van de club uit Eindhoven kwamen gedeeld Bramaldo en Pjotr87.

koekenbakker legde de basis van zijn overwinning met zijn voorspellingen voor Eredivisie-wedstrijden. Samen met een Feyenoorder deed hij dat het beste van iedereen. Voor de KNVB-beker was Pjotr87 het meest precies, samen met drie fans van andere clubs. Ook het Europees klassement werd gewonnen door een PSV'er: erik psv.

In het Interlands klassement was dat niet anders. Daar won rooie rotzak. keeskarel was de beste van heel Soccer Netwerk als het ging om het voorspellen van de playoffs. In het relatief klassement was bronny de beste voor wat betreft PSV met 68,57% juiste voorspellingen.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2011/2012 is inmiddels alweer van start gegaan met de strijd om de Johan Cruijff Schaal XVI.

Meer op VoVo
Tags

koekenbakker vovo klassement pjotr voorspellingen bramaldo bronny eredivisie keeskarel knvb loginnaam playoffs rooie rotzak vermelding voorspelcompetitie xvi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi