Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV-fans niet meer gratis met de bus

14 juli 2011 21:14

De gemeente kan PSV-fans rond de wedstrijden niet meer gratis laten opstappen op verschillende buslijnen naar en van het stadion. Dat heeft de gemeente donderdag laten weten.

Vanwege bezuinigingen bij zowel PSV als de gemeente wordt deze extra service geschrapt. Volgens de gemeente is het rendement te laag.

Twee procent
Er zijn te weinig seizoenkaarthouders die gebruik maken van het busvervoer ten opzichte van het totaal aantal wedstrijdbezoekers. Afhankelijk van de wedstrijd maken er tussen de 400 en 650 supporters gebruik van het gratis busvervoer, wat neerkomt op twee procent van het totaal aantal seizoenkaarthouders.

De gemeente begon ooit met de busservice om de verkeersdrukte op de stadsring en de drukte rond het stadion terug te brengen.




Tags

gemeente busvervoer bezuinigingen buslijnen busservice neerkomt service stadsring verkeersdrukte wedstrijdbezoekers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte