Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zakt verder weg na nederlaag

15 september 2001 21:25

Verslaggever: RvW

PSV ziet zijn achterstand op de kop van de ranglijst opnieuw groter worden na een 2-0 nederlaag in Breda tegen NAC. De ploeg is dit seizoen dramatisch gestart en heeft nu al 3 nederlagen op haar conto. Na de zware afstraffing tegen Nantes moest het nu toezien hoe NAC een duidelijke 2-0 overwinning op PSV behaalde. Pas in de tweede helft kon PSV NAC in bepaalde periodes haar wil opleggen. Dat resulteerde wel in een aantal kansen, maar de doelpunten bleven uit. Op een gegeven moment speelde de ploeg zelfs met 3 spitsen en 2 spelers op de flanken. Van Bommel moest met Wielaert en Bouma de verdediging op orde houden.

De ploeg staat nu in de middenmoot met slechts 7 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van 9 doelpunten voor en 9 tegen.

Meer op




Tags

nac bommel bouma conto flanken middenmoot nantes opleggen resulteerde wielaert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage