Transparent
Inloggen
Sluiten

Brazilie en Australie winnen op WK; Leandro scoort

16 september 2001 23:49 - Verslag op Forum

Verslaggever: RvW

PSV'ers Leandro en Dilevski hebben goede zaken gedaan op het WK U17 in Trinidad & Tobago. Brazilie won ook haar tweede wedstrijd in de poule van de eerste ronde. Tegen Kroatie werd het 1-3. Leandro speelde de gehele wedstrijd, hij zette de ploeg van Brazilie na 57 minuten op een 1-2 voorsprong. Hij kreeg de bal van een Kroatische verdediger en krulde de bal vanaf links in de rechterbovenhoek. 5 minuten toonde hij nog eens zijn klasse door na een afgeslagen hoekschop, 2 meter van de achterlijn, de bal op de lat te draaien.

Het Australie van Spase Dilevski versloeg het gastland Trinidad & Tobago met 0-1, Dilevski werd twee minuten voor tijd gewisseld.

Stand in de poule:
1. Brazilie 2 6 4-1
2. Australie 2 3 1-1
3. Kroatie 2 3 2-3
4. Tridad & Tobago 2 0

Meer op Verslag op Forum




Tags

australie leandro dilevski tobago kroatie trinidad achterlijn afgeslagen krulde rechterbovenhoek spase tridad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje