Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen: veel geleerd van vorig seizoen

3 augustus 2011 12:06

In een interview met Sp!ts laat ola Toivonen weten veel geleerd te hebben van de incidenten vorig seizoen. De Zweed van PSV zegt geen spijt te hebben."Die dingen gebeuren nu eenmaal op het veld. In Nederland komt het vaak voor dat een speler hoog springt, terwijl er een tegenstander in de buurt is. Soms komt het dan voor dat je elkaar per ongeluk raakt. En ik hoop echt dat er komend seizoen minder van dat soort incidenten plaatsvinden. Het heeft voor een deel met volwassen worden te maken. Door elke ervaring groei ik mentaal. Steeds weer probeer ik af te wegen wat de beste beslissing voor mij, PSV en mijn familie is. Wat dat betreft heb ik veel geleerd van vorig seizoen."

Meer: Sp!ts




Tags

toivonen nederland ola ongeluk springt zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage