Transparent
Inloggen
Sluiten

Een nieuwe voetbalseizoen, een nieuw seizoen Forza!

5 augustus 2011 17:31 - Omroep Brabant

Er telt maar één ding voor PSV in het nieuwe seizoen: kampioen worden! Na drie titelloze jaren smachten de supporters naar succes. Dit is dus het seizoen van de waarheid voor trainer Fred Rutten.

Forza PSV trapt af met hem af en kijkt uitgebreid vooruit op het seizoen. Ook komen in de eerste uitzending van het seizoen de kenners aan het woord. Hoe denken de belangrijkste PSV-volgers uit de media over de kansen van PSV in het nieuwe seizoen? Forza PSV vroeg het aan de kenners van o.a. Eindhovens Dagblad, Radio 1, Voetbal International en AD Sportwereld.

Het bleef in de voetballoze zomer niet bepaald stil rondom PSV. De financiële deal met de gemeente, nieuwe aankopen, het overlijden van Jan van Beveren en de vele oefenwedstrijden: je ziet het allemaal nog een keer voorbij komen in de eerste uitzending van Forza PSV.

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe rubriek. Vanaf komende vrijdag zie je in Forza PSV ‘De Elf van’. Daarin stellen oud-PSV ‘ers en prominente PSV-supporters hun favoriete elftal samen met spelers uit het rijke verleden van de Eindhovense club. Dat en meer in de eerste uitzending van Forza PSV van het seizoen. Iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV.

Meer op Omroep Brabant




Tags

forza uitzending kenners beveren gemeente prominente rutten smachten sportwereld titelloze voetballoze volgers waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte