Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland en Nikiforov definitief niet tegen Galatasaray

18 september 2001 15:15 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: JW

PSV-verdedigers Kevin Hofland en Yuri Nikiforov hebben allebei teveel last van opgelopen blessures om morgen in PSV's 2de Champions League-duel, tegen Galatasaray in Arnhem het veld op te stappen. De Rus Nikiforov is in principe weer blessure-vrij nadat zijn enkelblessure totaal genezen is, echter heeft Nikiforov ook nog last van een hersenschudding en is hij niet inzetbaar de komende week. Kevin Hofland zal ook niet spelen morgen, hij zal vandaag onderzocht worden in het St.Anna Ziekenhuis in Geldrop. Daarna zal bekend worden wat er met de jonge-international precies aan de hand is.

Hofland en Nikiforov zijn niet de enige geblesseerden bij PSV, eerder melden wij ookal dat keeper Ronald Waterreus waarschijnlijk 2 maanden uitgeschakeld zal zijn na een operatie. Er is echter nog een mogelijkheid dat hij morgen gewoon in het doel zal staan bij PSV, omdat zijn operatie nog moet worden uitgevoerd. Eventuele vervanger van Waterreus is Patrick Lodewijks, Hofland en Nikiforov worden naar alle waarschijnlijkheid vervangen door het duo Faber-Addo achterin.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

nikiforov hofland galatasaray waterreus addo anna arnhem enkelblessure faber geblesseerden geldrop genezen hersenschudding lodewijks ookal rus uitgevoerd waarschijnlijkheid yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage