Transparent
Inloggen
Sluiten

Sanders: we houden ons vooral bezig met lange termijn

12 augustus 2011 13:27

In de Sp!ts laat algemeen directeur Tiny Sanders weten dat PSV zich vooral gericht op de toekomst. "Ons beleid is niet op dit jaar toegespitst, maar op de kómende jaren. We hebben bewust geen spelers gehaald die nu voor de titel moeten zorgen, maar juist jonge talenten die zich nog kunnen ontwikkelen. We houden ons vooral bezig met de lange termijn."

Zowel door de sportieve problemen als door de verkoop van de grond aan de gemeente heeft de club een imagodeuk opgelopen. Sanders maat zich daar niet zo druk over. "Intern blijven wij altijd zeer rustig. Bovendien zeg ik als ras-optimist: Als we gaan presteren, draait dat beeld vanzelf weer bij. Zo werkt dat nu eenmaal in de voetbalwereld."

Meer: Sp!ts




Tags

sanders gemeente imagodeuk optimist ras tiny titel toegespitst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte