Transparent
Inloggen
Sluiten

Volume omlaag & muziekkeuze in het Philips Stadion

12 augustus 2011 15:54 - lighttownmadness.nl

Vorige maand hebben enkele afgevaardigden van Lighttown Madness een meeting gehad met PSV en de geluidsmensen in het Philips Stadion. Binnen dit gesprek zijn er door LM een aantal punten besproken die door supporters zijn ingebracht via e-mail en fora op Internet. Zo is een veelvoorkomende klacht de muziekkeuze gedurende thuiswedstrijden.

Veel verschillen mensen, verschillende smaken en verschillende muziekkeuzes, dat maakt het voor de geluidsmensen lastig om te bepalen wat er voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd gedraaid moet worden.

LM begrijpt dat het lastig is om het iedereen naar zijn of haar zin te maken, maar wil graag meedenken over een muziekkeuze waar de meeste PSV supporters zich in kunnen vinden. Vanuit de geluidsmensen is in het gesprek aangegeven dat meedenken wordt geapprecieerd en dat zij openstaan voor suggesties en ideeen vanuit de bezoeker van het Philips Stadion.

Een andere veel gehoorde klacht onder bezoekers van het Philips Stadion is het volume van de stadionspeakers. Het is erg lastig om een fatsoenlijke conversatie op de tribune te voeren zonder last te hebben van alle decibellen die uit de speakers van het Philips Stadion galmen. Vanuit PSV is vervolgens gemeld dat dit een vaak voorkomende klacht is die serieus genomen wordt. Aankomende zaterdag zal het volume van de boxen worden teruggedraaid.

LM is benieuwd of PSV de beloftes die zijn gedaan naar aanleiding van het gesprek ook omzet in daadwerkelijke actie. Zij vragen daarom ook aan supporters of ze na afloop van de eerste thuiswedstrijd hun mening over muziekkeuze en volume via het contactformulier op de website van LM door willen geven, dit kan worden gebruikt als feedback richtingen PSV, evenals tips en opmerkingen!

Lighttown Madness

Meer op lighttownmadness.nl




Tags

muziekkeuze volume geluidsmensen lighttown madness beloftes boxen contactformulier conversatie decibellen feedback fora galmen geapprecieerd gehoorde meeting muziekkeuzes richtingen smaken speakers stadionspeakers veelvoorkomende voorkomende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte