Transparent
Inloggen
Sluiten

Matig PSV wint met 1-0 van RKC

13 augustus 2011 21:40

Een heel matig PSV won uiteindelijk met 1-0 in eigen huis van RKC Waalwijk. In de slotfase mocht het nog van veel geluk spreken dat de drie punten in Eindhoven bleven. Dries Mertens was de matchwinnaar.

PSV had een groot baloverwicht, maar wist daar vrij weinig mee te creëren. Het waren individuele acties waar het van moest komen. Die kwamen zaterdagavond met name van Dries Mertens. Het was dan ook geen toeval dat hij na een goede actie de 0-1 maakte. Vlak voor rust was PSV even dichtbij de 2-0.

Na rust zakte het niveau van PSV steeds verder weg. RKC ging er daarom steeds meer in geloven. In de slotfase kreeg die ploeg nog twee levensgrote kansen. Eerst was het Isaksson die PSV een-op-een met Ten Voorde redde van het gelijkspel. Vervolgens werd een voorzet voor een leeg goal gemist door RKC. Via de counter raakte Toivonen in de slotminuut nog de lat.




Discussieer mee op de forums


Tags

rkc dries mertens baloverwicht counter isaksson levensgrote matchwinnaar slotminuut toivonen voorde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy fbclid feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte