Transparent
Inloggen
Sluiten

Derijck tekende contract voor 4 jaar

15 augustus 2011 16:07 - PSV.nl

Timothy Derijck heeft maandagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor de komende vier seizoenen aan PSV verbindt. "Een stap die ik gehoopt had. PSV is een heel grote club, daar hoefde ik niet lang over na te denken", aldus Derijck op de officiële website. De verdediger is niet speelgerechtigd in de play-offs van de UEFA Europa League, wel voor de poulefase. Hij zal wel meegaan naar Oostenrijk. "Om zo snel mogelijk het team te leren kennen," aldus de verdediger.

"Ik word uiteraard gehaald voor het centrum van de verdediging en zal voor mijn plek moeten knokken. Maar dat vind ik juist aantrekkelijk," zo laat hij weten op de website van Sport-Promotion. "PSV is een topclub, dus weet je dat er niets gegarandeerd kan worden en er meerdere spelers op een plek in de basis mikken. Zo hoort het ook te zijn. Dat maakt je scherp voor iedere training. Heerlijk toch, elke dag er vol inkleunen?"

Meer: PSV.nl

Staat Derijck in jouw favoriete opstelling?

Meer op PSV.nl




Tags

derijck inkleunen meegaan mikken oostenrijk poulefase promotion timothy uefa verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord hendrikus jong kern kompas kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis