Transparent
Inloggen
Sluiten

Ekong: ik wacht het allemaal maar even af

16 augustus 2011 16:31 - Sport-promotion.nl

William Ekong werkte even geleden een stage af bij PSV. Tot een contract kwam het nog niet, al was PSV wel geïnteresseerd om hem te huren. De focus bij PSV lag echter op het eerste elftal. De 19-jarige Ekong ondertussen is door zijn club Tottenham Hotspur geselecteerd voor the Nextgen Series (mini Champions league) van de onder 19.

"Ik heb twee weken geleden een positieve stage afgelegd bij PSV," aldus Ekong op de website van zijn zaakwaarnemer. "Ze gaven aan dat ze me graag een jaar zouden willen huren. Maar gezien de laatste ontwikkelingen weet ik nog niet of dat er nog van komt. Het gaat momenteel erg lekker bij de Spurs en dit is natuurlijk ook een geweldige club om voor te spelen. Ik moet wel zeggen dat alles erg goed geregeld was gedurende mijn verblijf in Eindhoven. Ik wacht het nu allemaal maar even af. Wie weet wat er nog kan gebeuren de komende weken."

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

ekong stage afgelegd mini nextgen series spurs tottenham william

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage