Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ontkent contact met Arnautovic, Rutten ziet spits in hem

20 augustus 2011 13:03

Marcel Brands laat in het Algemeen Dagblad weten dat PSV geen poging heeft ondernomen Arnautovic los te weken bij Werder Bremen. Ook Fred Rutten stelt de aanvaller niet gebeld te hebben. "Maar op mijn persoonlijke lijstje heeft hij altijd gestaan. Er kleeft iets aan hem, maar dat was ook het geval met Jonathan Reis. Iedereen verdient een tweede kans."

Volgens Rutten kan Arnautovic ook een scorende spits zijn. "Ik heb zelfs ruzie met hem gehad bij Twente. Marko vond toen al dat hij een betere spits was dan Blaise N'Kufo. Ik vond van niet. Maar hij heeft scorend vermogen en is in de jeugd altijd spits geweest."




Tags

arnautovic rutten blaise brands bremen jonathan kleeft kufo marko ondernomen poging scorend scorende twente werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage