Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 0-3 in Den Haag

21 augustus 2011 18:23

PSV kende een makkelijke middag in Den Haag. Na twee moeilijke wedstrijden bij de start van het seizoen wist PSV in Den Haag simpel met 0-3 te winnen.

PSV domineerde vanaf het begin en beloonde zich daarvoor dit keer wel. Het was opnieuw Dries Mertens die de hoofdrol voor zich opeiste. Hij zette PSV op voorsprong en scoorde daarmee zijn derde treffer in drie duels. Vervolgens gaf hij de assist op de 0-2 van Wijnaldum, die knap uit de draai binnenschoot. Nadat een schot van Mertens werd gekeerd, kon Toivonen de 3-0 maken uit de rebound.

Na rust nam PSV gas terug en liet het ADO Den Haag iets meer komen. De ploeg gaf echter weinig weg en kwam eigenlijk nauwelijks meer in de problemen.




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens ado beloonde dries opeiste rebound toivonen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte