PSV A1 verslaat FC Twente

22 september 2001 17:32 - Wedstrijdverslag op Forum

Op de Herdgang versloeg PSV A1 vanmiddag de leeftijdsgenoten van FC Twente met 3-2. In de eerst helft had FC twente ene licht overwicht, de rust werd door PSV bereikt met een 1-1 stand door een doelpunt van Twan van Schijndel. In de tweede helft was PSV veel sterker en kwam het via een doelpunt van Van Boxel en uiteindelijk een penalty van Verhaegh in de 84ste minuut tot een verdiende 3-2 overwinning.

Met 12 punten uit 5 wedstrijden heeft PSV 3 verliespunten achterstand op Feyenoord A1 en Vitesse A1 die dit seizoen nog ongeslagen zijn met 18 punten uit 6 wedstrijden.