Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verslaat Ried met 5-0

25 augustus 2011 20:38

PSV heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League door een 5-0 zege op SV Ried. Bij rust was de stand nog 0-0.

PSV was vanaf het begin heer en meester in een sfeervol Philips Stadion. PSV kon zich in de eerste helft vooral verwijten dat het niet een paar van de kansen wist te verzilveren.

Het duurde tot vlak na rust alvorens PSV op de verdiende voorsprong kwam. Het was Toivonen die een voorzet van Labyad kon binnenkoppen. Vervolgens verdubbelde Lens op fabuleuze wijze de score. Na een sprint kon hij net voor de hoekvlak de bal binnenhouden en de bal prachtig via de binnenkant van de paal binnenkrullen. Daarmee was de ban definitief gebroken. PSV ging vrolijk verder op zoek naar meer doelpunten en kreeg die via Wijnaldum, Labyad en Strootman. Met name de goal van uitblinker Labyad was een schitterende, een vlammend afstandschot in de kruising.

Hoewel het slechts SV Ried was vermaakte PSV het publiek en plaatste zich daarmee verdiend voor de Europa League.




Tags

ried labyad afstandschot ban binnenhouden binnenkant binnenkoppen binnenkrullen heer hoekvlak kruising lens sfeervol sprint strootman toivonen vermaakte vlammend vrolijk wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte