Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: deze ploeg is hongerig naar doelpunten

25 augustus 2011 22:15

Fred Rutten was na afloop blij dat zijn elftal excelleerde en het publiek kon vermaken. "Dit was het avondje van de schoonheid. Niet alleen qua doelpunten, maar ook wat we hebben gebracht," aldus Rutten op Telegraaf.nl. Zowaar trok weer eens de 'wave' door het stadion van PSV, waar de supporters vaak kritisch zijn op Rutten en zijn elftal. "Ongelooflijk dat dit ook in Eindhoven kan", zei de trainer met een knipoog.

"Dit team, dat tijd nodig heeft, is heel duidelijk groeiende. De spelers weten elkaar steeds beter te vinden. Deze ploeg is hongerig naar doelpunten, ook in de slotfase bleven we daar op jagen. We hebben vandaag 'goodwill' getankt.”

Over het fenomenale doelpunt van Jeremain Lens zei Rutten kort maar krachtig: "die gaat de hele wereld over".




Tags

rutten hongerig excelleerde fenomenale getankt goodwill jagen jeremain knipoog lens telegraaf wave

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte