Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust onder supporters neemt toe na nieuwe nederlaag

22 september 2001 21:50

Verslaggever: RvW

Nu PSV na 6 wedstrijden pas tot twee punten is gekomen neemt de onrust onder de supporters behoorlijk toe. Na de goede wedstrijd tegen Galatasaray kwam de 4-1 nederlaag zeer hard aan bij de supporters. Veel supporters verwijten de spelersgroep een slechte mentaliteit na de slappe optredens in de competitie. Een deel van de supporters heeft zich zelfs gekeerd tegen de afgelopen seizoenen zo populaire trainer Eric Gerets. Hem wordt vooral gebrek aan technisch inzicht en motivatievermogen van de spelers verweten.

Toch dienen de supporters gelederen zich de komende dagen te sluiten en als een man achter PSV te gaan staan. Om het seizoen niet nu al als kansloos te kunnen beschouwen zal woensdag gewonnen moeten worden van het peperdure team van Lazio Roma. En dit gehavende PSV zal daarbij alle steun van de supporters nodig hebben om zover te komen.


Discussieer op het Forum mee over de huidige situatie en problemen van PSV en hoe de supporters PSV kunnen ondersteunen tegen Lazio Roma.

Meer op




Tags

lazio roma discussieer galatasaray gehavende gerets motivatievermogen optredens verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage