Transparent
Inloggen
Sluiten

De truc van Brands? Bentancourt samen met Texeira naar Nederland

30 augustus 2011 12:50

Inmiddels is duidelijk dat de onderhandelingen tussen PSV en FC Groningen over Matavz weer zijn hervat. Zondag leek de deal afgeketst toen Hans Nijland aangaf de gewenste vervanger Texeira te hebben afgebeld op het vliegveld in Uruguay. Een verzoek van Brands om nog een dag uitstel te krijgen voor een nieuw bod, kon daarom geen doorgang meer vinden. Maandag kwam plotseling het bericht naar boven dat Texeira toch onderweg was. De aanvaller liet dat zelf weten op zijn Facebookpagina tijdens de tussenstop in Madrid. FC Groningen zou echter niets afweten van zijn komst.

Texeira kwam echter niet alleen naar Nederland. De spits was op de vlucht in gezelschap van Ruben Bentancourt. Het was al even duidelijk dat PSV al een principe-akkoord had met Bentancourt, een 18-jarige talent van Danubio, en dat die uiterlijk aan het einde van het jaar zou komen. Bentancourt twitterde vrolijk ook in Madrid te zijn aangekomen en liet op zijn officiële Facebookpagina weten onderweg te zijn naar Amsterdam. Zondag zat de spits nog op de bank bij het eerste elftal van Danubio. Daarna was het een race tegen de klok om op tijd op het vliegveld te zijn. Klaarblijkelijk wilde PSV Bentancourt nog voor het sluiten van de transfermarkt naar Nederland halen om de transfer af te ronden. Beide spelers hebben, voor zover wij hebben begrepen, dezelfde zaakwaarnemer.

Heeft de zaakwaarnemer gedacht Texeira toch dat tripje te gunnen? Of was het de grote truc van Brands om de zaakwaarnemer te overtuigen naast Bentancourt toch vooral ook Texeira mee te laten nemen in een poging de Matavz-deal toch rond te laten komen? Het heeft in ieder geval de onderhandelingen over Matavz weer opengebroken.




Tags

bentancourt texeira brands nederland matavz truc danubio facebookpagina groningen madrid vliegveld aangekomen afgebeld gezelschap gunnen hans klaarblijkelijk nijland poging ruben tripje tussenstop twitterde uitstel uruguay vlucht vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte