Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen blij met contractverlenging

31 augustus 2011 22:32 - Aftonbladet.se

Het was al geruime tijd bekend dat PSV de optie in het contract van Ola Toivonen zou lichten en daarmee het contract van de Zweed zou verlengen. Inmiddels heeft dat ook plaatsgevonden, zo bevestigde Toivonen tegenover het Zweedse Aftonbladet. "We zeiden dat we augustus af zouden wachten. Maar de kans was groot dat ik zou blijven, dus konden we het net zo goed afhandelen' aldus de Zweed. 'Ik blijf nog twee jaar extra. Dit is voor beide partijen een verbetering. Of ik meer ga verdienen? Absoluut. Wat PSV erop vooruit gaat? Zij hebben een tevreden speler," aldus een lachende Toivonen.

Aan het begin van het seizoen kwam hij door het ontbreken van een spits weer centraal voorin te staan. "Dat werkte niet. Ik kwam hel geïsoleerd te staan. En steeds als ik me liet zakken, dat mocht volgens de afspraken, stond er niemand voorin. Ik ben geen Messi." De Zweed is blij weer op zijn vertrouwde positie achter de spits te staan.

Meer op Aftonbladet.se




Tags

toivonen zweed aftonbladet geisoleerd messi ola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte