Transparent
Inloggen
Sluiten

Wisselende resultaten internationals PSV, doelpunt Matavz

2 september 2011 23:25

De diverse internationals van PSV kenden vrijdagavond wisselende resultaten. Naast de historische zege van Oranje kwamen nog diverse andere PSV'ers in actie. Zij kenden mindere resultaten dan de Nederlandse internationals van PSV.

Dries Mertens speelde met België met 1-1 gelijk tegen Azerbeidjan. Het doelpunt van de Belgen kwam op naam van Timmy Simons. Door een laat tegendoelpunt lijken de Belgen hun kansen op het EK vergooid te hebben. Mertens stond in de basis en speelde de gehele wedstrijd.

Andreas Isaksson en Ola Toivonen verloren met 2-1 uit bij Hongarije. Daardoor deed het Nederlands elftal vanavond extra goede zaken. Zweden is de grootste concurrent van Oranje in Groep E. Toivonen stond niet in de basis tot verrassing van ook de meeste Zweden. Hij kreeg wel speeltijd als invaller.

Tim Matavz tekende voor het enige doelpunt van Slovenië. Toch was er voor de nieuwe aanwinst weinig reden tot juichen. Slovenië verloor in eigen huis met 1-2 van Estland.

Bulgarije verloor thuis met 0-3 van Engeland. Manolev haalde het niet tot de wedstrijdselectie en moest dus op de tribune plaatsnemen.




Discussieer mee op de forums


Tags

matavz mertens oranje slovenie toivonen zweden andreas azerbeidjan belgie bulgarije dries engeland estland hongarije isaksson manolev ola simons tegendoelpunt tim timmy vergooid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte