Transparent
Inloggen
Sluiten

Mertens en Matavz in Forza PSV

9 september 2011 10:50 - Omroep Brabant - Forza PSV

Hij sleurt, scoort en bereidt doelpunten voor: aanvaller Dries Mertens. De jonge Belg maakt in de korte periode dat hij in Eindhoven is furore bij PSV.

Door zijn scorend vermogen en werklust is Mertens nu al één van de publiekslievelingen. In Forza PSV deze week een portret van Mertens. Gesproken werd met zijn ouders, een oud-trainer en een goede vriend van Mertens, je krijgt zo een inkijkje in zijn leven.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de eerste werkdag van Tim Matavz, die even moest worden uitgesteld in verband met de interlandverplichtingen. Afgelopen woensdag was het zover en kreeg de langverwachte spits het roodwitte shirt uit handen van clubicoon Willy van der Kuylen. In Forza PSV een gesprek met de man die overkwam van FC Groningen.

‘De Elf van’ komt deze week van de hand van Mart van den Heuvel. De teammanager, al bijna 30 jaar in dienst bij PSV, heeft een verrassend elftal samengesteld. Er komt zelfs geen buitenlandse speler aan te pas.

Dat en meer in Forza PSV, vrijdag vanaf 18.00 uur op Omroep Brabant TV en daarna elk uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens forza matavz bereidt dries furore groningen herhaald heuvel inkijkje kuylen langverwachte portret publiekslievelingen scorend sleurt tim werkdag werklust willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage