Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters over PSV - Lazio Roma

24 september 2001 21:37

Verslaggever: RvW

Woensdagavond staat de Champions League wedstrijd tussen PSV en Lazio Roma op het programma in Eindhoven. Zeker gezien de voorlopig kansloze positie in de competitie heeft PSV een overwinning tegen Lazio Roma nodig om nog iets van het seizoen te kunnen maken. Met 6 punten uit 3 wedstrijden zou PSV weer volop meedoen in de poule.

Op de PSV forums wordt over bijna niets anders meer gepraat dan de wedstrijd tegen de miljoenenploeg uit Rome. Na de slechte prestaties in de competitie zijn er veel verschillende meningen over de meest gewenste opstelling van PSV te vinden in het Opstellingen Forum. Zowel Kralj, de buitenspelers als de centrale verdedigers staan ter discussie.

Over de wedstrijdverwcahtingen en alles daaromheen wordt weer gediscussieerd in het Wedsrijd Forum.

Misschien nog wel de belangrijkste discussie is die in het Sfeer Forum. PSV heeft de unanieme en onvoorwaardelijke steun woensdag hard nodig om net als tegen Galatasaray een opleving tot stand te brengen die de club langs de miljoenenformatie van Lazio Roma moet loodsen. Hoewel er dit keer geen speciale actie van PFU gepland is, dienen alle mogelijke (positieve) sfeerverhogende middelen uit de kast gehaald te worden om de ploeg naar een overwinning te schreeuwen.

Meer op




Tags

lazio roma buitenspelers galatasaray kast kralj loodsen miljoenenformatie miljoenenploeg opleving opstellingen pfu rome sfeerverhogende unanieme wedsrijd wedstrijdverwcahtingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte