PSV blijft op 3-3 steken tegen VVV

11 september 2011 16:38

PSV heeft volkomen onnodig twee punten laten liggen in Venlo. Na een 0-2 voorsprong bij rust werd het uiteindelijk 3-3 tegen VVV. Vijf minuten werden PSV uiteindelijk fataal.

PSV was in de eerste helft heer en meester. PSV zette druk en kreeg een groot aantal kansen. Toivonen en Mertens tekenden voor de doelpunten via afstandschoten. PSV had toen al op meer dan 0-2 moeten staan.

Na rust ging het in een tijdsbestek van bijna vijf minuten mis. Eerst was het De Regt die niet gehinderd werd om de 1-2 binnen te koppen. Vervolgens kreeg Nwofor teveel ruimte. Hij rondde het echter op werkelijk schitterende wijze af. Het slotstuk kwam van Yoshida die met een prachtige volley de 3-2 maakte. Alles vloog er op dat moment in.

Daarna zat de schrik er goed in bij PSV. De ploeg oogde verward en probeerde zich te herpakken om het alsnog recht te trekken. De gelijkmaker viel nog wel toen Bouma een doorgekopte bal binnen kon tikken. Tot de winnende kwam het echter niet meer.