Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Legia: ploeg moet schande van zaterdag rechtzetten tegen PSV

12 september 2011 22:39 - Sport.pl

De coach van Legia Warschau liet maandag weten dat zijn ploeg na de schande van de thuisnederlaag van afgelopen zaterdag tegen Podbeskidzie veel recht te zetten heeft tegen PSV donderdag. 'Dit past niet bij Legia. We moeten nu zo snel mogelijk het veld weer op om ons beter te presenteren, of dat nu tegen PSV is of een andere club. Er zat geen enkel idee in de ploeg zaterdag. Niets waar we op getraind hadden, was terug te zien in het veld. Op elk vlak was het een verschrikkelijke wedstrijd. We hebben de gehele maandag erover gesproken. We kunnen dit niet negeren en doen alsof er niets gebeurd is. Zo'n wedstrijd mag niet gebeuren."

"Er moet iets veranderen in de basis, zo kan dit elftal niet tegen PSV uitkomen. Maar ik kan ze niet alle elf wisselen. Er zullen verschillende wijzigingen komen, maar ik reken ook vooral op heel gemotiveerde spelers die iets recht willen zetten."

"Ik heb PSV zondag aan het werk gezien. Ze zijn aanvallend heel sterk, ook tegen heel verdedigende elftallen. Maar ze maken ook teveel fouten. Er wacht ons een hele zware wedstrijd. Het wordt na onze zeges op Gaziantepspor en Spartak de zwaarste tegenstander. Zij hebben daarbij het thuisvoordeel. We moeten de winst vooral uit de counter halen. Aanvallen tegen zo'n elftal lijkt niet verstandig. Of we tevreden zullen zijn met 0-0? Dat hangt van de wedstrijd af. Ik heb continu de zwakheden van PSV in mijn hoofd. Daar moeten we van proberen te profiteren. Maar om te starten met een gelijkspel in een uitwedstrijd zou natuurlijk een goede start betekenen."

Meer op Sport.pl




Tags

legia schande counter gaziantepspor gemotiveerde negeren podbeskidzie spartak thuisnederlaag verschrikkelijke warschau zwakheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte