Transparent
Inloggen
Sluiten

Media: toestemming UEFA voor uitwijken Rapid-PSV naar stadion Dinamo

14 september 2011 20:00

Een korte update voor de fans die al geboekt hebben voor het duel Rapid - PSV of dat nog willen gaan doen. Volgens het Roemeense Sport.ro heeft voorlopig onderzoek uitgewezen dat de kans dat Rapid - PSV in het nationale stadion gespeeld kan gaan worden, zoals gepland, heel erg klein is. Goed nieuws voor de PSV fans is echter dat als we de Roemeense website mogen geloven Rapid FC vandaag te horen heeft gekregen dat de UEFA toestemming heeft gegeven om de wedstrijd in het stadion van stadsrivaal Dinamo Boekarest af te werken. Tot nu toe voldeed het stadion van Dinamo net als het eigen stadion van Rapid niet aan de regels van de UEFA.

Zekerheid waar het duel gespeeld zal gaan worden, is er echter nog steeds niet. Volgens de Roemeense website zal een formele beslissing niet eerder dan maandag genomen worden.




Tags

rapid dinamo uefa boekarest stadsrivaal voldeed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage