Transparent
Inloggen
Sluiten

Sterk Nantes gunstig voor PSV

25 september 2001 13:26

Verslaggever: BvT

De goede prestaties van FC Nantes in de Champions League zijn gunstig voor de kansen van PSV om de tweede ronde te bereiken. Dat is althans de mening van de respondenten op de PSV Poll. De Franse club versloeg vorige week Lazio Roma op eigen veld met 1-3 en nestelde zich daarmee aan kop in Poule D. Een meerderheid van de supporters acht deze ontwikkeling neutraal tot positief voor de kansen van de Eindhovenaren.

Wanneer PSV er morgen in slaagt Lazio te verslaan, komen de Italianen op een zeer aanzienlijke achterstand. Tegelijk speelt Nantes thuis tegen Galatasaray. Winnen de Fransen ook die wedstrijd, dan zal PSV zich waarschijnlijk moeten richten op de tweede plaats. Weten de Turken te zegevieren, ligt alles weer open voor de eerste drie plaatsen.

De nieuwe PSV Poll luidt "Moeten de veiligheidsmaatregelen in stadions worden aangescherpt?". Dit naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in de wedstrijd NAC-Willem II. Deze wedstrijd werd gestaakt toen er voorwerpen op het veld werden gegooid door enkele relschoppers.

Meer op




Tags

nantes lazio poll galatasaray italianen nac nestelde neutraal relschoppers respondenten roma veiligheidsmaatregelen zegevieren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage