Transparent
Inloggen
Sluiten

'Derijck heeft zelf niet door hoe goed hij is'

15 september 2011 09:15

In de nieuwe uitgave van Voetbal international komen diverse voormalig trainers van Timothy Derijck aan het woord. Ze zijn zonder uitzondering heel positief over hem. Zijn laatste trainer was John de Brom. "Derijck was een geweldige jongen om mee te werken, waardoor ik hem deze stap echt gun. Hij is een moderne centrale verdediger die heel goed vanuit een taak en organisatie kan spelen. Hij heeft eigenlijk zelf niet in de gaten hoe goed hij is."

De trainer verwacht dat Derijck slaagt in Eindhoven. "Op zijn jonge leeftijd heeft hij toch al veel ervaring in de benen. Bij ADO noemde ik hem altijd de baas van de verdediging. Dan mocht hij zich best laten gelden. Ik heb Timothy wel vaak als vergelijkingspunt gebruikt voor andere jongens, zeker hoe professioneel hij zijn trainingen invulde."

Zijn toekomst moet Derijck zoeken in Engeland, meent Van den Brom. "Want Timothy is een echte verdediger voor het Engelse voetbal: hard in de duels, een stevige fysiek, nooit geblesseerd en een goede trap in zijn rechterbeen."




Tags

derijck timothy brom ado engeland invulde rechterbeen vergelijkingspunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis